Your search results

Ilir Ramadani

Pronat e Agjentit | info@irrest.net
Degree Ass.Msc Jur.Ilir RAMADANI PhD Candidate

About Me

Kontakto

  Lista e pronave

  Të gjithë (52)
  Banesa (33)
  Objekte Afariste (1)
  Shtëpi (6)
  Troje (9)
  Zyre dhe dyqane (3)
  Për Shitje

  Banesë në Shitje 60 m2 në lagjen Bregu i Die...

  1.100 € m2
  Banesë 60 m2 në Shitje në lagjen Bregu i Diellit,në kompleksin Phuiza .Banesa ka pamje lindje-perendim me pamje të [më shumë]
  Banesë 60 m2 në Shitje në lagjen Bregu i Diellit,në kompleksin Phuiza .Banesa ka pamje lindje-perendim me pamje të [më shumë]
  60,00 m2detajet
  Për Shitje

  Banesë 70 m2 në Shitje në lagjen Prishtina e...

  700 € m2
  Banesë 70 m2 në Shitje në lagjen Prishtina e Re,e cila ndodhet përballë spitalit Amerikanë .Banesa ka pamje lindje- [më shumë]
  Banesë 70 m2 në Shitje në lagjen Prishtina e Re,e cila ndodhet përballë spitalit Amerikanë .Banesa ka pamje lindje- [më shumë]
  11 70,00 m2detajet
  Për Shitje

  Banesë në Shijte 63 m2 në lagjen Mati 1

  51.000 €
  Banesë 63 m2 në shitje në lagjen Mati 1 e ndërtuar me një artitekturë moderne të shfrytëzimit. Banesa është ndërtim [më shumë]
  Banesë 63 m2 në shitje në lagjen Mati 1 e ndërtuar me një artitekturë moderne të shfrytëzimit. Banesa është ndërtim [më shumë]
  11 63,00 m2detajet
  Për Shitje

  Truall në Shitje 102 ari në lagjen Prishtina...

  35.000 € ari
  Trualli gjendet në lagjen Prishtina e Re , parcella ka qasje të shpejtë me të dy rrugët që qojnë në drejtim të spit [më shumë]
  Trualli gjendet në lagjen Prishtina e Re , parcella ka qasje të shpejtë me të dy rrugët që qojnë në drejtim të spit [më shumë]
  102,00 m2detajet
  Për Shitje

  Banesë 95 m2 në Shitje në lagjen Arbëria

  97.000 €
  Banesa ndodhet në lagjen Arbëria në aferësi stadiumit të qytetit dhe shumë afër qendrës!Banesa ka sipërfaqe prej 95 [më shumë]
  Banesa ndodhet në lagjen Arbëria në aferësi stadiumit të qytetit dhe shumë afër qendrës!Banesa ka sipërfaqe prej 95 [më shumë]
  12 95,00 m2detajet
  Për Shitje

  Banesë 93 m2 në Shitje në lagjen Prishtina e...

  70.000 €
  Banesë 93 m2 në Shitje në lagjen Prishtina e Re,e cila ndodhet përballë spitalit Amerikanë .Banesa ka pamje lindje- [më shumë]
  Banesë 93 m2 në Shitje në lagjen Prishtina e Re,e cila ndodhet përballë spitalit Amerikanë .Banesa ka pamje lindje- [më shumë]
  32 93,00 m2detajet
  Për Shitje

  Apartamentet në Shitje në San Pietro Gjiri i...

  1200 € m2
  SAN PIETRO” Hotel & Residence Ndërtimi ka filluar në muajin Prill 2017, dhe pritet të përfundojë në faza të ndr [më shumë]
  SAN PIETRO” Hotel & Residence Ndërtimi ka filluar në muajin Prill 2017, dhe pritet të përfundojë në faza të ndr [më shumë]
  Për Shitje

  Villat & Apartamentet në Shitje në Gjir...

  Kontakto çmimin
  SAN PIETRO” Hotel & Residence Ndërtimi ka filluar në muajin Prill 2017, dhe pritet të përfundojë në faza [më shumë]
  SAN PIETRO” Hotel & Residence Ndërtimi ka filluar në muajin Prill 2017, dhe pritet të përfundojë në faza [më shumë]

  Compare Listings