0 € deri 1.500.000 €

Jane listuar 0 rezultate. Shiko rezultatet
Kërkimi i avancuar

0 € deri 1.500.000 €

we found 0 results
Your search results

Toka në Shitje 61 Hektar 4 km nga rrethi i Lipjanit( fshati Topliqan)

310 €/ari

Përshkrimi

Toka gjendet në fshatin Topliqan ,4  km largësi nga qyteti i Lipjanit, toka ka qasje të shpejtë  dhe lidhet me të dy rrugët që qojnë në drejtim të Lipjanit dhe Shtimes , ndodhet në zonën kadastrale në Lipjanë . Është lagje e urbanizuar dhe e banuar, ka infrastrukturë të gatshme si dhe ka rrugë të asfaltuar deri te parcela në të dy anet e saj.Posedonë dokumentacion të regulltë ligjor, Qertifikaten e Pronësisë si dhe dokumenta të tjera relevante.

☎️Kontakto 045/523-001
✉️info@irrest.net
📍Na vizitoni në adresen Rr:Garilabdi H 15 Nr 4, (Përballë Bankës Qëndrore- 10 000 Prishtinë)

Id e pronës : 21322
Madhësia: 61,00 m2
Garazh: No

Kontakto

    Compare Listings