0 € deri 1.500.000 €

Jane listuar 0 rezultate. Shiko rezultatet
Kërkimi i avancuar

0 € deri 1.500.000 €

we found 0 results

Kërkimi i avancuar (6)

Për Qira

Banesë 140 m2 me Qera në rrugen Nazmi Gafuri...

480 € muaj
Banesat ndodhet në rrugen Nazmi Gafuri, rruga e cila shkon në drejtim të Germis, në një ndërtesë private e cili ndo [më shumë]
Banesat ndodhet në rrugen Nazmi Gafuri, rruga e cila shkon në drejtim të Germis, në një ndërtesë private e cili ndo [më shumë]
22 140,00 m2detajet
Për Qira

Banesë 100 m2 me Qera në lagjen Pejton/Qendë...

700 €/muaj
Banesa ndodhet në lagjen Pejton , në një kompleksë i cili ndodhet përballë Ministrisë së Drejtësisë dhe shume pranë [më shumë]
Banesa ndodhet në lagjen Pejton , në një kompleksë i cili ndodhet përballë Ministrisë së Drejtësisë dhe shume pranë [më shumë]
22 100,00 m2detajet
Për Qira

Banesë 120 m2 me Qera në lagjen Pejtonë

830 €/muaj
Banesa ndodhet në lagjen Pejton , në një kompleksë i cili ndodhet përballë Ministrisë së Drejtësisë dhe shume pranë [më shumë]
Banesa ndodhet në lagjen Pejton , në një kompleksë i cili ndodhet përballë Ministrisë së Drejtësisë dhe shume pranë [më shumë]
32 120,00 m2detajet
Për Qira

Banesë 85 m2 me Qera në lagjen Kalabria R...

400 €/muaj
Banesa ndodhet në lagjen Kalabria në Kompleksin Prishtina Stars, i cili ndodhet 100 metra nga stacioni i autobusëve [më shumë]
Banesa ndodhet në lagjen Kalabria në Kompleksin Prishtina Stars, i cili ndodhet 100 metra nga stacioni i autobusëve [më shumë]
21 85,00 m2detajet
Për Qira

Banesë 46 m2 me Qera në lagjen Dardania

300 €/muaj
Banesë me qera e cila gjendet në lagjen Dardania, shumë afer Katedrales dhe Sasch Cafe.Banesa është në katin e 1-të [më shumë]
Banesë me qera e cila gjendet në lagjen Dardania, shumë afer Katedrales dhe Sasch Cafe.Banesa është në katin e 1-të [më shumë]
11 46,00 m2detajet
Për Qira

Banesë 75 m2 me Qera në lagjen Tophane

350 €
Banesa gjendet në lagjen Tophane, ka ngrohje qëndrore me pelet, e cila organizohet nga pronari i objektit dhe është [më shumë]
Banesa gjendet në lagjen Tophane, ka ngrohje qëndrore me pelet, e cila organizohet nga pronari i objektit dhe është [më shumë]
1 75,00 m2detajet

Compare Listings