0 € deri 1.500.000 €

Jane listuar 0 rezultate. Shiko rezultatet
Kërkimi i avancuar

0 € deri 1.500.000 €

we found 0 results

Kërkimi i avancuar (37)

Për Shitje

Banesë 87.16 m2 në Shitje në lagjen Veternik...

71.500 €
Banesë 87.16 m2 në Shitje  të ndërtuara sipas standarteve më të larta në tregë, me materiale inovative të cilat sig [më shumë]
Banesë 87.16 m2 në Shitje  të ndërtuara sipas standarteve më të larta në tregë, me materiale inovative të cilat sig [më shumë]
22 87,16 m2detajet
Për Shitje

Banesat në shitje 105.85m2 +90.29 m2+58.30 m...

Kontakto çmimin
Shiten Banesat të ndërtuara sipas standarteve më të larta në tregë, me materiale inovative të cilat sigurojnë komfo [më shumë]
Shiten Banesat të ndërtuara sipas standarteve më të larta në tregë, me materiale inovative të cilat sigurojnë komfo [më shumë]
22 105,85 m2detajet
Për Shitje

Shtëpi 480 m2 në Shitje në lagjen Prishtina ...

345.000 €
Shtëpia gjendet në Veternik, zonë e cila gjendet mbrapa spitlait Amerikë”, e cila ka qasje  të shpejtë me rrugën kr [më shumë]
Shtëpia gjendet në Veternik, zonë e cila gjendet mbrapa spitlait Amerikë”, e cila ka qasje  të shpejtë me rrugën kr [më shumë]
64 380,00 m2detajet
Për Shitje

Banesat në shitje 60.36 + 83.88 + 90.64 + 98...

1380 € m2
Shiten Banesat të ndërtuara sipas standarteve më të larta në tregë, me materiale inovative të cilat sigurojnë komfo [më shumë]
Shiten Banesat të ndërtuara sipas standarteve më të larta në tregë, me materiale inovative të cilat sigurojnë komfo [më shumë]
Për Shitje

Banesat në shitje 77.23 + 82.70 + 71.92 + 84...

1350 € m2
  Shiten Banesat të ndërtuara sipas standarteve më të larta në tregë, me materiale inovative të cilat sigurojn [më shumë]
  Shiten Banesat të ndërtuara sipas standarteve më të larta në tregë, me materiale inovative të cilat sigurojn [më shumë]
Për Shitje

Banesat në Shitje në lagjen Prishtina e re n...

850 €/ m2
“Hill Residence” është një shembull i arkitekturës, i funksionimit dhe i mënyrës më moderne të ndërtimit, që krijoj [më shumë]
“Hill Residence” është një shembull i arkitekturës, i funksionimit dhe i mënyrës më moderne të ndërtimit, që krijoj [më shumë]
Për Shitje

Banesë 110 m2, në Shitje, në Qendër përballë...

227.000 €
Banesa gjendet në rrugen Garibaldi  afër Hotel Grandit dhe Bankes Qëndrore. Ka gjithsej 110 m2 banim, e ndarë në dy [më shumë]
Banesa gjendet në rrugen Garibaldi  afër Hotel Grandit dhe Bankes Qëndrore. Ka gjithsej 110 m2 banim, e ndarë në dy [më shumë]
33 110,00 m2detajet
Për Shitje

Garsonjerk 31.00 m2 në Shitje në Lagjen Lakr...

35.999 €
Garsonjerk 31.0 m2 në shitje në lagjen Lakrishte, në kompleksin Beni Dona.Aktualishtë banesa është e lëshuar me qer [më shumë]
Garsonjerk 31.0 m2 në shitje në lagjen Lakrishte, në kompleksin Beni Dona.Aktualishtë banesa është e lëshuar me qer [më shumë]
1 31,01 m2detajet
Për Shitje

Banesë 75.2 dhe 48.6 m2 në Shitje në lagjen ...

780 € m2
Banesë 75.2 dhe 48.6 m2 në Shitje  të ndërtuara sipas standarteve më të larta në tregë, me materiale inovative të c [më shumë]
Banesë 75.2 dhe 48.6 m2 në Shitje  të ndërtuara sipas standarteve më të larta në tregë, me materiale inovative të c [më shumë]
21 75,20 m2detajet
Për Shitje

Banesë 150 m2 në Shitje përballë salles 1 Te...

1100 € m2
Banesë 150 m2 në shitje në lagjen Bregu i Diellit në kompleksin Tregtia, e punuar me matriale të qëndrushme dhe ino [më shumë]
Banesë 150 m2 në shitje në lagjen Bregu i Diellit në kompleksin Tregtia, e punuar me matriale të qëndrushme dhe ino [më shumë]
33 150,00 m2detajet
Për Shitje

Villë në Shitje në lagjen Dardania

Kontakto çmimin
Shitet villa me 4 ari truall e cila gjendet në  lagjen Dardania.Shtëpia posedon , parking privat , oborr të rrethua [më shumë]
Shitet villa me 4 ari truall e cila gjendet në  lagjen Dardania.Shtëpia posedon , parking privat , oborr të rrethua [më shumë]
32 82,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 50 m2 në Shitje në lagjen Ulpiana

72.000 €
Banesë 50 m2 në shitje në lagjen Ulpiana e cila gjendet në Soliterin 2.Banesa është në katin e II-të me pamje të ha [më shumë]
Banesë 50 m2 në shitje në lagjen Ulpiana e cila gjendet në Soliterin 2.Banesa është në katin e II-të me pamje të ha [më shumë]
11 50,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 31 m2 në Shitje në sheshin Zahir Paja...

89.000 €
Banesë 31 m2 në shitje në sheshin Zahir Pajaziti.Banesa është në katin e II-të me pamje të hapur nga Sheshi,e cila [më shumë]
Banesë 31 m2 në shitje në sheshin Zahir Pajaziti.Banesa është në katin e II-të me pamje të hapur nga Sheshi,e cila [më shumë]
11 31,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 77.75 m2 në Shitje në lagjen Mati1 ,K...

70.500 €
Banesë 75.70 m2 në shitje në lagjen mati 1 në kompleksin më modern në vendë Qelsi i Prishtinës e ndërtuar nga kompa [më shumë]
Banesë 75.70 m2 në shitje në lagjen mati 1 në kompleksin më modern në vendë Qelsi i Prishtinës e ndërtuar nga kompa [më shumë]
22 75,70 m2detajet
Për Shitje

Banesë 125 m2 në Shitje në lagjen Dodona

150.000 €
Banesë 125 m2 në shitje në lagjen Dodona( te katër llullat)  lagje e cila ndodhet mbrapa teatrit dhe shumë afer sht [më shumë]
Banesë 125 m2 në shitje në lagjen Dodona( te katër llullat)  lagje e cila ndodhet mbrapa teatrit dhe shumë afer sht [më shumë]
32 125,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 53 m2 në Shitje ” në Durrës ...

38.000 €
Banesë 53 m2 në shitje në Qytetin e Durrësit e cila ndodhet në zonen Shkëmbi i Kavajes  zonë atraktive për pushimë  [më shumë]
Banesë 53 m2 në shitje në Qytetin e Durrësit e cila ndodhet në zonen Shkëmbi i Kavajes  zonë atraktive për pushimë  [më shumë]
11 53,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 99 m2 në Shitje në lagjen Lakrishte

96.000 €
Banesë 99 m2 në shitje në lagjen Lakrishte  zonë e cila ndodhet në afërësi të bulevardit Bill Klinton  dhe shumë pr [më shumë]
Banesë 99 m2 në shitje në lagjen Lakrishte  zonë e cila ndodhet në afërësi të bulevardit Bill Klinton  dhe shumë pr [më shumë]
21 99,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 93 m2 në Shitje në lagjen Prishtina e...

76.000 €
Banesë 93 m2 në Shitje në lagjen Prishtina e Re,e cila ndodhet përballë spitalit Amerikanë dhe përskaj rruges kryes [më shumë]
Banesë 93 m2 në Shitje në lagjen Prishtina e Re,e cila ndodhet përballë spitalit Amerikanë dhe përskaj rruges kryes [më shumë]
32 93,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 57 m2 në Shitje në lagjen Bregu i Die...

69.000 €
Banesë 57 m2 në shitje në lagjen Bregu i Diellit e cila ndodhet në afërësi të ambulantës me orientim nga lindja.Sip [më shumë]
Banesë 57 m2 në shitje në lagjen Bregu i Diellit e cila ndodhet në afërësi të ambulantës me orientim nga lindja.Sip [më shumë]
11 57,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 80 m2 në Shitje në Qendër

75.000 €
Banesë 80 m2 në shitje në qendër në rrugen Gustav Majer.Banesa është në katin e V-të me pamje nga pjesa kryesore e [më shumë]
Banesë 80 m2 në shitje në qendër në rrugen Gustav Majer.Banesa është në katin e V-të me pamje nga pjesa kryesore e [më shumë]
21 80,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 47 m2 në Shitje në lagjen Bregu i Die...

52.000 €
Banesa ndodhet në lagjen Bregu i Diellit. në afërësi të ambulantes, e cila një sipërfaqe prej 47 m2, por aktualja m [më shumë]
Banesa ndodhet në lagjen Bregu i Diellit. në afërësi të ambulantes, e cila një sipërfaqe prej 47 m2, por aktualja m [më shumë]
11 47,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 52 m2 në Shitje në lagjen Tophane

45.000 €
Banesë 52 m2 në shitje në lagjen Tophane.Banesa gjendet në lagjen Tophane  në kompleksin e ndërtuar nga kompania Pr [më shumë]
Banesë 52 m2 në shitje në lagjen Tophane.Banesa gjendet në lagjen Tophane  në kompleksin e ndërtuar nga kompania Pr [më shumë]
11 52,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 55 m2 në Shitje në seshin Zahir Pajaz...

130.000 €
Banesë 55 m2 në shitje në sheshin Zahir Pajaziti.Banesa është në katin e I-rë me pamje nga Fakulteti Ekonomik dhe b [më shumë]
Banesë 55 m2 në shitje në sheshin Zahir Pajaziti.Banesa është në katin e I-rë me pamje nga Fakulteti Ekonomik dhe b [më shumë]
21 55,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 90 m2 në Shitje në Germi

46.000 €
Banesa gjendet në zonen e Germisë në afërësi të ngushtë me shkollen “Normale” ,banesa ka qasje të shpejtë në të dy [më shumë]
Banesa gjendet në zonen e Germisë në afërësi të ngushtë me shkollen “Normale” ,banesa ka qasje të shpejtë në të dy [më shumë]
21 90,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 87.5 m2 në Shitje në lagjen Aktash

125.000 €
Banesa gjendet në Rrugën Gazmend Zajmi (ish Dubrovniku) mbi Extrem Pizza dhe përballë Biblotekes Kombëtare, në një [më shumë]
Banesa gjendet në Rrugën Gazmend Zajmi (ish Dubrovniku) mbi Extrem Pizza dhe përballë Biblotekes Kombëtare, në një [më shumë]
32 87,50 m2detajet
Për Shitje

Banesë 84 m2 në shitje në Suharekë

55.000 €
Banesë 84 m2 në shitje në Suharekë, në afërësi të postes kryesore.Banesa, ndodhet në kompleksin Diakos Residence ës [më shumë]
Banesë 84 m2 në shitje në Suharekë, në afërësi të postes kryesore.Banesa, ndodhet në kompleksin Diakos Residence ës [më shumë]
21 84,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 47 m2 në Shitje në Fushë Kosovë ̶...

28.500 €
Banesa ndodhet në objektin e ndërtuar nga kompania Tregtia, në lagjen Dardania,  në kompleksin Apollonia A 21  në n [më shumë]
Banesa ndodhet në objektin e ndërtuar nga kompania Tregtia, në lagjen Dardania,  në kompleksin Apollonia A 21  në n [më shumë]
11 47,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 73.5 m2 në Shitje në lagjen e Muhaxh...

Kontakto çmimin
Banesa ndodhet në lagjen Muhaxherve në afersi të Parkut të qytetit dhe Ambasades Zvicerane dhe shume pranë sheshit [më shumë]
Banesa ndodhet në lagjen Muhaxherve në afersi të Parkut të qytetit dhe Ambasades Zvicerane dhe shume pranë sheshit [më shumë]
22 73,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 52 m2 në Shitje në Fushë Kosovë”...

32.000 €
Banesa ndodhet në objektine e ndërtuar nga kompania Tregtia, në lagjen Dardania, Kompleksi Apollonia A21.Banesa nod [më shumë]
Banesa ndodhet në objektine e ndërtuar nga kompania Tregtia, në lagjen Dardania, Kompleksi Apollonia A21.Banesa nod [më shumë]
11 52,00 m2detajet
Për Shitje

Banesë 52 m2 në Shitje në Fushë Kosovë ̶...

33.500€
Banesa ndodhet në kompleksin BNT, në lagjen Dardania, në afërësi të shkolles Mihail Grameno,  e mobiluar me një ent [më shumë]
Banesa ndodhet në kompleksin BNT, në lagjen Dardania, në afërësi të shkolles Mihail Grameno,  e mobiluar me një ent [më shumë]
11 52,00 m2detajet

Compare Listings