0 € deri 1.500.000 €

Jane listuar 0 rezultate. Shiko rezultatet
Kërkimi i avancuar

0 € deri 1.500.000 €

we found 0 results

Kërkimi i avancuar (1)

Për Qira

Objekt 800 m2 me Qira në Prizren në afërësi ...

2.000 €/muaj
Objekti gjendet në afërësi të Türkiye İş Bankası dhe qendrës për Punë sociale në Prizren. Është i ndarë në 4 kate k [më shumë]
Objekti gjendet në afërësi të Türkiye İş Bankası dhe qendrës për Punë sociale në Prizren. Është i ndarë në 4 kate k [më shumë]
4 800,00 m2detajet

Compare Listings