0 € deri 1.500.000 €

Jane listuar 0 rezultate. Shiko rezultatet
Kërkimi i avancuar

0 € deri 1.500.000 €

we found 0 results

Kërkimi i avancuar (3)

Për Qira

Shtëpi 200 m2 me Qera mbrapa sallonit të qer...

300 €/muaj
Shtëpia gjendet në Veternik, zonë e cila gjendet mbrapa lagjes “NIC”, e cila ka qasje  të shpejtë me rrugën kryesor [më shumë]
Shtëpia gjendet në Veternik, zonë e cila gjendet mbrapa lagjes “NIC”, e cila ka qasje  të shpejtë me rrugën kryesor [më shumë]
32 200,00 m2detajet
Për Qira

Shtëpi 250 m2 me Qera në Taukbashqe e destin...

1.000 €
Shtëpia gjendet në lagjen Taukbashqe në Prishtinë.Është e ndarë në 2 kate në katin e I-rë ka 150 m2 dhe i dyti po a [më shumë]
Shtëpia gjendet në lagjen Taukbashqe në Prishtinë.Është e ndarë në 2 kate në katin e I-rë ka 150 m2 dhe i dyti po a [më shumë]
32 250,00 m2detajet
Për Qira

Shtëpi 210 m2 me Qera e destinuar për afariz...

2.000 €
Shtëpia gjendet në Lagjen Ulpiana, përballë me ISH BENAFIN dhe në afërësi të Postet dhe shumë pranë Institucionëve [më shumë]
Shtëpia gjendet në Lagjen Ulpiana, përballë me ISH BENAFIN dhe në afërësi të Postet dhe shumë pranë Institucionëve [më shumë]
2 210,00 m2detajet

Compare Listings