0 € deri 1.500.000 €

Jane listuar 0 rezultate. Shiko rezultatet
Kërkimi i avancuar

0 € deri 1.500.000 €

we found 0 results

Kërkimi i avancuar (10)

Për Shitje

Shtëpi 400 m2 me 4.5 ari/truall në Shitje në...

330.000 €
Shtëpia gjendet në Veternik përkatësishtë në drejtim të rruges në Hajvali, 500 metra nga Hotel Gorenje.Shtëpia ka   [më shumë]
Shtëpia gjendet në Veternik përkatësishtë në drejtim të rruges në Hajvali, 500 metra nga Hotel Gorenje.Shtëpia ka   [më shumë]
43 400,00 m2detajet
Për Shitje

Shtëpi 290 m2 në Shitje në Veternik” m...

235.000 €
Shtëpia gjendet në Veternik, zonë e cila gjendet mbrapa lagjes “NIC”, e cila ka qasje  të shpejtë me rr [më shumë]
Shtëpia gjendet në Veternik, zonë e cila gjendet mbrapa lagjes “NIC”, e cila ka qasje  të shpejtë me rr [më shumë]
54 290,00 m2detajet
Për Shitje

Shtëpi 250 m2 në Shitje,me 5 ari truallë në ...

135.000 €
Shtëpia gjendet në Zllatarë ,shumë afer Restorantit Villa Panorama dhe me pamje të hapur nga malet  .Shtëpia ka  5. [më shumë]
Shtëpia gjendet në Zllatarë ,shumë afer Restorantit Villa Panorama dhe me pamje të hapur nga malet  .Shtëpia ka  5. [më shumë]
32 250,00 m2detajet
10
Për Shitje

Shtëpi 1400 m2 me 30 ari truall në Shitje dh...

2.500.000 €
Shtëpia gjendet në Veternik, ngjitur me lagjen“NIC”, e cila ka qasje  të shpejtë me rrugën kryesore që shkonë në dr [më shumë]
Shtëpia gjendet në Veternik, ngjitur me lagjen“NIC”, e cila ka qasje  të shpejtë me rrugën kryesore që shkonë në dr [më shumë]
1 400,00 m2detajet
Për Shitje

Shtëpi 245 m2 me 3 ari truall në Shitje, në ...

143.000 €
Shtëpia gjendet në Bernicë, zonë e cila gjendet në pereferi të Prishtinës e cila ka qasje  të shpejtë me rrugën kry [më shumë]
Shtëpia gjendet në Bernicë, zonë e cila gjendet në pereferi të Prishtinës e cila ka qasje  të shpejtë me rrugën kry [më shumë]
43 260,00 m2detajet
23
Për Shitje

Shtëpi 280 m2 me 6.5 ari truall në Shitje në...

150.000 €
Shitet shtëpia dykatëshe 280 m2, me 6.5 ari truall në lagjen Hajvali, në një zonë ideale të banimit.Shtëpia ka 6 dh [më shumë]
Shitet shtëpia dykatëshe 280 m2, me 6.5 ari truall në lagjen Hajvali, në një zonë ideale të banimit.Shtëpia ka 6 dh [më shumë]
62 280,00 m2detajet
Për Shitje

Shtëpi 110 m2 në Shitje në lagjen Bajrakli

155.000 €
Shtëpia gjendet në lagjen Bajrakli,lagje kjo që gjendet mbrapa lidhjes së Prizrenit, e cila ka qasje të shpejtë me [më shumë]
Shtëpia gjendet në lagjen Bajrakli,lagje kjo që gjendet mbrapa lidhjes së Prizrenit, e cila ka qasje të shpejtë me [më shumë]
22 110,00 m2detajet
Për Shitje

Shtëpi 500 m2 dhe Lokale 160 m2 në Shitje

Kontakto çmimin
Shtëpia gjendet në Prizren, në një zone ideale të Banimit,është e ndarë në kate  të veqantra të cilat kanë hyrje nd [më shumë]
Shtëpia gjendet në Prizren, në një zone ideale të Banimit,është e ndarë në kate  të veqantra të cilat kanë hyrje nd [më shumë]
54 500,00 m2detajet
Për Shitje

Shtëpi 210 m2 në Shitje në lagjen Veternik

175.000 €
Shtëpia gjendet në lagjen Veternik,lagje kjo që gjendet mbrapa Sallonit të Qeramikes “FORTESA”, e cila ka qasje të [më shumë]
Shtëpia gjendet në lagjen Veternik,lagje kjo që gjendet mbrapa Sallonit të Qeramikes “FORTESA”, e cila ka qasje të [më shumë]
12 210,00 m2detajet
Për Shitje

Shtëpi 365 m2 në Shitje në Lagjen më moderne...

292.000 €
Stili i arkitekturës në Lagjen Avenue 23 është minimalist-bashkëkohor, dhe si i tillë karakterizohet nga linja të p [më shumë]
Stili i arkitekturës në Lagjen Avenue 23 është minimalist-bashkëkohor, dhe si i tillë karakterizohet nga linja të p [më shumë]
53 365,00 m2detajet

Compare Listings