0 € deri 1.500.000 €

Jane listuar 0 rezultate. Shiko rezultatet
Kërkimi i avancuar

0 € deri 1.500.000 €

we found 0 results

Kërkimi i avancuar (13)

Për Shitje

Toka në Shitje 61 Hektar 4 km nga rrethi i L...

230 €/ari
Toka gjendet në fshatin Topliqan ,4  km largësi nga qyteti i Lipjanit, toka ka qasje të shpejtë  dhe lidhet me të d [më shumë]
Toka gjendet në fshatin Topliqan ,4  km largësi nga qyteti i Lipjanit, toka ka qasje të shpejtë  dhe lidhet me të d [më shumë]
61,00 m2detajet
Për Shitje

Truall 5 ari në Shitje në Zllatarë në afërës...

13.000 € / ari
Parcela gjendet në Zllatarë ,shumë pranë Restorantit villa Panorama, përskajë rrugës kryesore , në zonën kadastrale [më shumë]
Parcela gjendet në Zllatarë ,shumë pranë Restorantit villa Panorama, përskajë rrugës kryesore , në zonën kadastrale [më shumë]
500,00 m2detajet
Për Shitje

Shitet parcela 11.73 ari, përballë “Ho...

30.000 € /ari
Parcela gjendet në lagjen Veternik,shumë pranë Hotel Gorenjes dhe Albi Mallit, përskaj rruges kryesore , në zonën k [më shumë]
Parcela gjendet në lagjen Veternik,shumë pranë Hotel Gorenjes dhe Albi Mallit, përskaj rruges kryesore , në zonën k [më shumë]
11,73 m2detajet
Për Shitje

Parcele 10 ari në Shitje në Magjistralen Pri...

33.000 € /ari
Parcela gjendet te ura e Llapnaselles  në magjistralen Prishtinë-Lipjanë ,dhe shumë pranë qendres tregtare akoma te [më shumë]
Parcela gjendet te ura e Llapnaselles  në magjistralen Prishtinë-Lipjanë ,dhe shumë pranë qendres tregtare akoma te [më shumë]
1 000,00 m2detajet
Për Shitje

Shitet parcela 4ari në lagjen Veternik

110.000 €
Parcela gjendet në lagjen Veternik,shumë pranë Restorantit RRON dhe ne afërësi të ngushtë me Fshatin Ndërkombëtarw, [më shumë]
Parcela gjendet në lagjen Veternik,shumë pranë Restorantit RRON dhe ne afërësi të ngushtë me Fshatin Ndërkombëtarw, [më shumë]
400,00 m2detajet
Për Shitje

Shitet parcela 10 ari në lagjen Veternik, në...

17.000 € /ari
Parcela gjendet në lagjen Veternik,ngjitur me ordinancen e Dr Ngadhjnim Domit, në zonën kadastrale në Prishtinë . Ë [më shumë]
Parcela gjendet në lagjen Veternik,ngjitur me ordinancen e Dr Ngadhjnim Domit, në zonën kadastrale në Prishtinë . Ë [më shumë]
10,00 m2detajet
Për Shitje

Parcellë 5 ari në Shitje në lagjen Sofali

68.000 €
Parcela gjendet në rrugën Rrahim Kosova,në zonën kadastrale në Prishtinë , në lagje Sofali.  Është lagje e urbanizu [më shumë]
Parcela gjendet në rrugën Rrahim Kosova,në zonën kadastrale në Prishtinë , në lagje Sofali.  Është lagje e urbanizu [më shumë]
500,00 m2detajet
Për Shitje

Parcelë 305 ari në Shitje ( Te rrethi i Gjel...

3.950.000.000€
Trualli gjendet në magjistralen Prishtinë- Lipjan, përkatësishtë në afërësi të rrethit të  Gjelbertë  dhe shumë pra [më shumë]
Trualli gjendet në magjistralen Prishtinë- Lipjan, përkatësishtë në afërësi të rrethit të  Gjelbertë  dhe shumë pra [më shumë]
305,00 m2detajet
Për Shitje

Parcellë 21.5 ari në Shitje në Çagllavicë ( ...

495.000 €
Trualli gjendet në magjistralen Prishtinë- Lipjan, përkatësishtë në afërësi të rrethit të Grand Stores në çagllavic [më shumë]
Trualli gjendet në magjistralen Prishtinë- Lipjan, përkatësishtë në afërësi të rrethit të Grand Stores në çagllavic [më shumë]
21,50 m2detajet
Për Shitje

Shitet parcela 7.10 ari afër parkut të Qytet...

210.000 €
Parcela gjendet në rrugën Shaip Kamberi në zonën kadastrale në Prishtinë , mbrapa Rezidensës Rugova  Është lagje e [më shumë]
Parcela gjendet në rrugën Shaip Kamberi në zonën kadastrale në Prishtinë , mbrapa Rezidensës Rugova  Është lagje e [më shumë]
Për Shitje

Shitet parcela 80 ari në Arbëri në afërësi t...

Kontakto çmimin
Parcela gjendet në zonën kadastrale Prishtinë mbrapa Xhamisë në Arbëri. Është lagje e urbanizuar dhe e banuar, ka i [më shumë]
Parcela gjendet në zonën kadastrale Prishtinë mbrapa Xhamisë në Arbëri. Është lagje e urbanizuar dhe e banuar, ka i [më shumë]
80,00 m2detajet
Për Shitje

Shitet parcela 5 Ari në lagjen Sofali

50.000 €
Parcela gjendet në lagjen Sofali, afër  pishinës Germia.Lagjja është private dhe parcela ka qasje në rrugë! 🔖Me Fle [më shumë]
Parcela gjendet në lagjen Sofali, afër  pishinës Germia.Lagjja është private dhe parcela ka qasje në rrugë! 🔖Me Fle [më shumë]
500,00 m2detajet
Për Shitje

Shiten parcelat ose ipen me kompensim për nd...

Kontakto çmimin
Parcela gjendet në zonën kadastrale Çagllavicë (Komuna e Prishtinës), përballë lagjes Qershia dhe afër Autosallon A [më shumë]
Parcela gjendet në zonën kadastrale Çagllavicë (Komuna e Prishtinës), përballë lagjes Qershia dhe afër Autosallon A [më shumë]
30,28 m2detajet

Compare Listings